Από το Blogger.
RSS

Για εσχάτη προδοσία οι χρυσαυγίτες.Το ΚΚΕ γιατί δεν διώκεται ως αντισυνταγματικό κόμμα;Το σύνταγμα καταλύθηκε ήδη,κύριοι κ κυρίες.

Ένας  μάρτυρας  ψευδομάρτυρας ,πληρωμένος μάρτυρας ,πείτε τον όπως θέλετε,'μαρτύρησε' ότι άκουσε από χρυσαυγίτες να λένε ότι θα μπουν στη βουλή με τανκς.Αυτό ήταν αρκετό για να βγάλει και άλλο 'πόρισμα' ο ανακριτής και να κατηγορήσει τρεις χρυσαυγίτες βουλευτές για εσχάτη προδοσία!

Ήμαρτον,με τον ίδιο εύκολο και μπακαλίστικο τρόπο θα βγαίνει ο  οποιοσδήποτε 'μάρτυρας' θα βγαίνει,θα λέει πέντε μπουρδές για όποιον θέλουν να κυνηγήσουνκαι μετά μαύρο φίδι που τον έφαγε.Γι'αυτό τώρα τσουρουφλίζεται ο μώλος του ΣΥΡΙΖΑ ,νιώθει ότι με του ίδιου τύπου μπακαλομαρτυρίες θα το τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί όταν έρθει η ώρα.Και η ώρα αυτή είναι κοντά,να είστε σίγουροι.

Το ΚΚΕ δεν ακούγεται καθόλου αυτές τις μέρες.Έχει κεσμένη τη φωλιά του ,γι'αυτό.Πάντα μιλούσε κατά του Συντάγματος ,γιατί όμως δεν το πείραζε κανένας.Πάντα χρησιμοποιούσε στειλιάρια ,ποτέ όμως δεν κατηγορήθηκε για εγκληματική οργάνωση.

Σήμερα τα άτομα αυτά που έδειραν στο Πέραμα τον 'κυκλωμένο' αφισοκολλητή της παρακάτω φωτό κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.Όταν εκείνος ποδοπατούσε μαζί με άλλους έναν μόνο του πολιτικό αντίπαλο,εξέφραζε το .... δημοκρατικό του δικαίωμα.

Ο 'κυκλωμένος' τις άρπαξε στο Πέραμα.Εδώ στην παλαιότερη φωτό διαπρέπει ο δημοκρατισμός του.








Τα κόκκινα τάγματα εφόδου επί το έργον και μάλιστα με ´κορυφαία στελέχη του ΚΚΕ'.







δ

Ξεκίνησε με τη Χ.Α. θα ακουλουθήσουν και οι υπόλοιποι αντιφρονούντες που μέχρι τώρα οργίαζαν 'δημοκρατικά'.Και θα διώκονται συνοπτικά με γελοία στοιχεία,κατασκευασμένα κατά των αντιδραστικών αντιπάλων ,οποιουδήποτε χρώματος.

Το Σύνταγμα καταλύθηκε ήδη,κυρίες και κύριοι.

http://tokokkino.blogspot.com
Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα like!
Σου άρεσε το άρθρο;Κάνε ένα like αν θέλεις ή μοιράσου το.Τζάμπα είναι.
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS