Από το Blogger.
RSS

Απίστευτες φωτό:Καρέ-καρέ το ξυλοφόρτωμα του κακοποιού Καρέλι.

ili-kareli-fulakes-nigritas5-570
Βγήκαν στη δημοσιότητα στιγμιότυπα από τις φυλακές Νιγρίτας που απεικονίζουν την 'υποδοχή' του Αλβανού κακοποιού Ιλίρ Καρέλι.
Μετά την δολοφονία του σωφρονιστικού εντός των  φυλακών Μαλανδρίνου, ο σαρανταδυάχρονος κακοποιός μετήχθηκε στις φυλακές Νιγρίτας όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.
Ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε στο ΒΗΜΑγρ φωτογραφίες που προήλθαν από το κλειστό κύκλωμα των φυλακών Νιγρίτας όπου φαίνεται ο Ιλίρ Καρέλι κατά τα πρώτα λεπτά που έφτασε στο σωφρονιστικό ίδρυμα.
Ο αποθανόντας κακοποιός περιτριγυρίζεται από σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Ένας υπάλληλος κατέθεσε ότι τον Καρέλι τον υποδέχτηκαν  «με πολύ άγριες διαθέσεις».
Αρχικά, ο Αλβανός βαρυποινίτης δείχνει στις φωτογραφίες του κλειστού κυκλώματος να είναι σε καλή κατάσταση. Αργότερα μεταφέρθηκε στο δωμάτιο 'υποδοχής' όπου παρέμεινε για δυόμισυ περίπου ώρες.Εκεί πιθανώς έγινε το ταμ-ριρίμ. Στη συνέχεια ο κακοποιός είναι χωρίς μπλούζα,φανερά καταβεβλημένος ενώ οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι τον σέρνουν μέχρι το κελί του.
Το συγκεκριμένο οπτικό υλικό του κλειστού κυκλώματος το εξέτασαν οι Αρχές προκειμένου να ανακαλύψουν το τι ακριβώς έγινε την ημέρα εκείνη. Για τον βασανισμό του Ιλίρ Καρέλι κατηγορούνται δεκαπέντε σωφρονιστικοί υπάλληλοι ενώ από τους 8 που απολογήθηκαν, προφυλακίστηκαν οι 6 εξ αυτών. Στις επόμενες ώρες θα απολογηθούν και οι   υπόλοιποι 7  υπαλλήλοι.







Σου άρεσε το άρθρο;Κάνε ένα like αν θέλεις ή μοιράσου το.Τζάμπα είναι.
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS