Από το Blogger.
RSS

Χρυσή Αυγή:Ο Πουλικάκος αποστόμωσε τον Πρετεντέρη.(βίντεο)



Ο Πουλικάκος καλεσμένος χτες στην ανατροπή του Μέγκα τον κούφανε τον Πρετεντέρη ο οποίος τον κοιτούσε αποχαυνωμένος.Ο Βορίδης κάθεται απλά και τον κοιτάει ,χασκογελώντας.

'Θεωρείτε ότι είναι φάρσα η Χρυσή Αυγή;' ρωτάει ο Πρετεντέρης-'κακιά αλλά φάρσα απαντάει ο Πουλικάκος'.Και συνεχίζει ο Πουλικάκος 'ποιοί ήταν οι λόγοι που ανέβηκε τόσο η Χρυσή Αυγή;','γιατί ο κόσμος δεν ανέβασε π.χ. το ΚΚΕ;', 'ο κόσμος είναι πολύ πιο μπροστά από μας','το σύστημα βρίσκεται σε αφασία' 'οι βουλευτές παίρνουν την βουλευτική τους αποζημίωση και όλα τα άλλα...' στα τέτοια τους συμπληρώνουμε εμείς.

Καλά τα είπε ο Πουλικάκος,εφόσον το σύστημα που την ανέθρεψε συνεχίζει να υπάρχει.Το σάπιο κωλογλυφτικό σύστημα ήταν το πρώτο που έπρεπε να είχε χτυπηθεί,αλλά αυτό καλά κρατά με τα 'δικά μας παιδιά' στον αφρό και οι υπόλοιποι να ψωμολυσσάνε.

Έτσι φτάσαμε να κυβερνά ο αντιπαθητικότατος Βενιζέλος με ένα 5 τοις εκατό ο οποίος σε συνεργασία με τον Σαμαρά τον έτερο δημοκράτη έχουν κάνει αφαίμαξη στον κόσμο.Η καρέκλα είναι το υπέρτατο αγαθό.

Από την άλλη τα δήθεν αριστερά κόμματα και το ΚΚΕ που τόσα χρόνια 'ξεσκίζεται' για την εργατιά,είναι το πιο υποκριτικό απ'όλα τα κόμματα.Ο κόσμος ξέρει τί είναι και τί αντιπροσωπεύει.Και ας νομίζουν ότι δεν ξέρει.Γι'αυτό βρίσκεται στα ποσοστά που βρίσκεται.

Ο κόσμος πεινάει ,η ψευτοδημοκρατία δεν γεμίζει το στομάχι.Χορτάσαμε ψευτοδημοκρατία.Η ψευτοδημοκρατία τους τις τελευταίες μέρες πήρε τη χειρότερη μορφή φασισμού με τις τηλεδίκες,τον διασυρμό προσωπικοτήτων με 9 παλιοσελίδες ενός αόριστου πορίσματος του κώλου.

Το 'φάτε πάλι μνημόνιο απόψε το βράδυ' του Παναγιώταρου τη μέρα της σύλληψής του ο κόσμος το νιώθει στο πετσί του και θα το νιώθει και αύριο και μεθαύριο.

Το σύστημα που θέριεψε τη Χρυσή Αυγή είναι απείραχτο.Τί λέτε ότι θα ξαναψηφίσει ο κόσμος;

Δείτε το βίντεο.



Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα like!
http://tokokkino.blogspot.com
Σου άρεσε το άρθρο;Κάνε ένα like αν θέλεις ή μοιράσου το.Τζάμπα είναι.
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS