Από το Blogger.
RSS

Παναγιώταρος:'Να φάτε τους ψευδομάρτυρες για πρωινό'.


'Να φάτε τους ψευδομάρτυρες' για πρωινό είπε ο Παναγιώταρος.'Θα σας ξεφτιλίσουμε' φώναξε ο Μίχος. Με αυτές τις φράσεις αποχώρησαν οι δύο βουλευτές κατά την απελευθέρωσή τους από την Ευελπίδων.

Ύστερα από τη μαραθώνια απολογία των τριών κατηγορουμένων που διήρκησε 12 ολόκληρες ώρες,οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Κασιδιάρης,Παναγιώταρος και Μίχος αφαίθηκαν ελεύθεροι με απόφαση των δύο Εισαγγελέων και δύο ανακριτών που τους εξέτασαν.

Στον Κασιδιάρη ορίστικε εγγύηση 50 χιλιάδων ευρώ,ενώ στους άλλους δύο απογόρευση εξόδου από τη χώρα.Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Λαγός.

Σε φιάσκο δηλαδή εξελίσσεται το τριήμερο σόου πάταξης του ναζισμού από τους τηλεδικαστές τα ελλειπέστατα στοιχεία και το πόρισμα της πλάκας των 9 σελίδων.

Υπεύθυνος ο Δένδιας με τα 'αδιάσειστα' στοιχεία του τα οποία είναι τόσο ελλειπή που πλήθος συνταγματολόγων,ποινικολόγων ,μέχρι και αριστεροί νομικοί βγήκαν και είπαν λίγο πολύ ότι είναι γελοία.

Μπράβο στον Δένδια.Τώρα το φιάσκο του πέρασε ως δίωξη φρονημάτων.Αν έχει ίχνος ευθηξίας,που δεν νομίζω,το γομάρι να παραιτηθεί τώρα.


http://tokokkino.blogspot.com
Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα like!
Σου άρεσε το άρθρο;Κάνε ένα like αν θέλεις ή μοιράσου το.Τζάμπα είναι.
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS