Από το Blogger.
RSS

Απίστευτο:δολοφόνησαν διάσημο ράπερ με μαχαίρι.



Θανατηφόρα αποδείχτηκαν τα χτυπήματα που δέχτηκε ένας νεαρός ράπερ από άγνωστο, και ενώ συμμετείχε σε φιλανθρωπική μουσική εκδήλωση της οποίας τα έσοδα θα προσφέρονταν σε οικογένεια άλλου νεαρού ο οποίος πριν από ένα χρόνο είχε πέσει θύμα δολοφονικής επίθεσης με μαχαίρι.




Το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής, ο 18χρονος Joshua Ribera, γνωστός και με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Depzman, βρισκόταν σε μουσική σκηνή στην περιοχή Selly Oak του Birmingham, όταν ξαφνικά δέχτηκε μαχαιριές από άγνωστο άτομο και για λόγους που ως τώρα δεν έχουν εξακριβωθεί.

Ο νεαρός μουσικός έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος και παρά την άμεση διακομιδή του σε νοσοκομείο, πέντε ώρες αργότερα δεν άντεξε στα τραύματά του.

Απολύτως τραγική η ακολουθία των γεγονότων, καθώς, η συναυλία δεν δινόταν παρά για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του Kyle Sheehan που στις 21 Σεπτεμβρίου του 2012, έπεσε νεκρός στο Green Bartley ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που δολοφονήθηκε ο ράπερ Depzman!



Σύμφωνα με τις Βρετανικές Αρχές, για το έγκλημα έγινε ήδη μια προσαγωγή ενός συνομηλίκου του θύματος, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν του έχει απαγγελθεί κάποια κατηγορία.
 

Σου άρεσε το άρθρο;Κάνε ένα like αν θέλεις ή μοιράσου το.Τζάμπα είναι.
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS