Από το Blogger.
RSS

Υποχρεωτικός ο Εθνικός Ύμνος κάθε πρωί στα Πανεπιστήμια.


Ησυχάστε Έλληνες, μην πανικοβάλλεστε. Στην Ελλάδα απαγορεύονται αυτά. Έχουν άλλα σχέδια οι παγκοσμιοποιητές. Προς το παρόν επιβάλλουν τέτοιες ιδέες σε χώρες που..πρέπει να ενδυναμώσουν τον εθνικισμό τους, ώστε να απειλούν πιό αποτελεσματικά την Ελλάδα. Στις γειτονικές χώρες, οι ΗΠΑ ενθαρρύνουν τον εθνικισμό, στην Ελλάδα τον τσακίζουν, ώστε να επέλθει ισορροπία ισχύος και να είναι όλοι, ισοδύναμα αδύναμοι στην περιοχή -οικονομικά, στρατιωτικά και πολιτικά και πάντα υπόδουλοι.

Στις γειτονικές χώρες ενθαρρύνουν οτιδήποτε αυξάνει την εθνική υπερηφάνεια και τον πατριωτισμό, στην Ελλάδα χρηματοδοτούν αδρά, οτιδήποτε λοιδωρεί την εθνική υπερηφάνεια.
Στην Ελλάδα είναι πιό εύκολο το "έργο" αφού υπάρχει πληθώρα εθελόδουλων, απομεινάρι των 400 χρόνων σκλαβιάς στον αφέντη Οθωμανό, που άφησε πίσω του, πολλούς πρόθυμους να γλείφουν αφέντες.

Η ΕΙΔΗΣΗ:
Υπουργείο Παιδείας (MASH = Ministër i Arsimit dhe Shkencës)

Με νομοθετικό διάταγμα που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως της Αλβανικής δημοκρατίας, καθίσταται υποχρεωτική η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου της χώρας σε όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα κάθε βαθμίδας, όπως και η έπαρση της σημαίας.
Το μέτρο είχε νομοθετηθεί το 2005, από τον Υπουργό Παιδείας Genc Pollo αλλά δεν εφαρμόστηκε στην πράξη.
Mε εγκύκλιό του ο απερχόμενος Υπουργός Παιδείας, Myqerem Tafaj, ζήτησε την εφαρμογή του νόμου.
taxalia.blogspot.gr
http://tokokkino.blogspot.com
Σου άρεσε το άρθρο;Κάνε ένα like αν θέλεις ή μοιράσου το.Τζάμπα είναι.
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS