Από το Blogger.
RSS

Απίστευτο! Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε λόγω οπαδών σε... κεκλεισμένο!

Φωτογραφία για Απίστευτο! Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε λόγω οπαδών σε... κεκλεισμένο!


Όπως ενημέρωσε επίσημα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η UEFA επέβαλε νέα τιμωρία στους Θεσσαλονικείς για την παρουσία υπεράριθμων θεατών στον αγώνα με τη Σάλκε στην Τούμπα κάτι που σημαίνει πως ο «δικέφαλος του Βορρά» θα αγωνιστεί για ένα ακόμα παιχνίδι χωρίς κόσμο.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν τιμωρηθεί από πέρσι με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών λόγω των επεισοδίων στον αγώνα με τη Ραπίντ Βιέννης για τα play off του Europa League, ποινή που εξέτισαν στα παιχνίδια με Μέταλιστ, Σάλκε και Σαχτέρ Καραγκάντι τη φετινή περίοδο.

Ωστόσο, η παρουσία – σύμφωνα με την UEFA – υπεράριθμων θεατών στον αγώνα με τους Γερμανούς για τα play off του Champions League, έφερε νέο αποκλεισμός της έδρας για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ωστόσο γνωστοποίησε πως θα ασκήσει έφεση για τη συγκεκριμένη ποινή.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως ο «πέλεκυς» ήταν… βαρύς και για τον Χουμπ Στέφενς, για την αποβολή του στο ίδιο παιχνίδι, καθώς τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές αποκλεισμού, το οποίο θα εκτίσει στα παιχνίδια με Άλκμααρ και Μακάμπι Χάιφα, αφού ήδη δεν κάθισε στον πάγκο στον αγώνα με την ομάδα από το Καζακστάν! Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Με ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ για την παρουσία 40 υπεράριθμων θεατών στις εξέδρες της Τούμπας στην, επίσης κεκλεισμένων των θυρών, αναμέτρηση με τη Σάλκε για τα play off του Champions League. Ο ΠΑΟΚ θα ασκήσει έφεση για την αυστηρή απόφαση της UEFA.

Στις εξέδρες για λογαριασμό της γηπεδούχου τιμωρημένης ομάδας, βάσει των κανονισμών, πρέπει να βρίσκονται μόνο 75 άτομα συμπεριλαμβανομένου του ποδοσφαιρικού τμήματος. Στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα διαπιστώθηκε πως στο γήπεδο υπήρχαν επιπλέον 40 θεατές, κάποιοι εκ των οποίων είχαν προμηθευτεί εισιτήρια από τους φίλους της Σάλκε, προσκλήσεις της UEFA προς χορηγούς και διαπιστεύσεις από τα τηλεοπτικά δίκτυα που είχαν τα δικαιώματα μετάδοσης του αγώνα.

Επίσης, στον Χουμπ Στέφενς, ο οποίος αποβλήθηκε στο ημίχρονο του αγώνα με τη Σάλκε, επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών και ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα εκτίσει το υπόλοιπο της τιμωρίας του στα ματς με Αλκμααρ και Μακάμπι Χάιφα».
Allinsports
http://tokokkino.blogspot.com
Σου άρεσε το άρθρο;Κάνε ένα like αν θέλεις ή μοιράσου το.Τζάμπα είναι.
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS