Από το Blogger.
RSS

Αριστεροί τοποθετούνται υπέρ της Χρυσής Αυγής.Νιώθουν ότι έρχεται η σειρά τους.

Αριστεροί τοποθετούνται υπέρ της Χρυσής Αυγής στο θέμα του πώς συνελήφθησαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής γιατί φοβούνται ότι θα έρθει η σειρά τους.

Ο γνωστός ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος βγήκε στον ΑΝΤ1 να σχολιάσει από ποινική πλευρά τις συλλήψεις των βουλευτών.tokokkino.blogspot.com Ο ποινικολόγος δήλωσε εξ'αρχής ότι ανήκει στο χώρο της κεντροαριστεράς,έχει πολλούς εγκάρδιους φίλους Εβραίους που οι πρόγονοί τους έχουν ζήσει τη φρίκη του ναζισμού. Σε καμία περίπτωση δεν συμφωνεί με τον πολιτικό λόγο του Μιχαλολιάκου αλλά....Αλλά λίγο πολύ είπε ότι θεωρεί γελοίες και παντελώς αστήριχτες τις κατηγορίες με τις οποίες συνέλαβαν τον Μιχαλολιάκο.

ο ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος

Και συνεχίζει ότι με τις ίδιες αστήριχτες κατηγορίες επόμενος στόχος μπορεί να είναι το ΚΚΕ ,το Συριζα και γενικά όποιος πάει κόντρα στα αφεντικά.

Καλά που το κατάλαβε.Όταν η 'δημοκρατία' είναι ελαφριά και λειτουργεί με ψευτοκατηγορίες που δεν μπορούν να στηριχτούν πουθενά τότε μπορεί να στοχοποιείται ο οποισδήποτε που πάει κόντρα.tokokkino.blogspot.com Και γελιούνται οικτρά όσοι επικροτούν την με αυτό τον τρόπο σύλληψη των Χρυσαυγιτών.Έρχεται η σειρά τους.

  Ο σκληροπυρηνικός αναρχικός Ιφικράτης Αμυράς συμμερίζεται την άποψη ότι οι αριστεροί δεν πρέπει να χαίρονται για τη σύλληψη των χρυσαυγιτών.

Μόλις άρχισε ο ποινικολόγος να εκφράζει την άποψή του στην εκπομπή του ΑΝΤ1,το έκοψαν,με ένα ευχαριστούμε και τσάφ...κόπηκε η σύνδεση.

http://tokokkino.blogspot.com
Σου άρεσε το άρθρο;Κάνε ένα like αν θέλεις ή μοιράσου το.Τζάμπα είναι.
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS